Vermist is gestopt

Het AVROTROS-programma Vermist is helaas gestopt en dat betekent ook dat de DATABASE VAN VERMISTE PERSONEN NIET LANGER WORDT BIJGEHOUDEN. De Vermist Hulplijn 0800-2080 blijft tot eind september operationeel en via het e-mailadres vermistavrotrosnl en loes.leemanavrotrosnl kunnen achterblijvers tot die tijd terecht met vragen. 

Bijzondere dank gaat uit naar helpers, politiekorpsen, vrijwilligers, instanties en netwerkers die het programma door de jaren heen hebben gesteund en natuurlijk naar de achterblijvers die hun vertrouwen gaven.

Jaap Jongbloed en alle medewerkers van Vermist bedanken de trouwe kijkers die het programma tot een succes maakten en bijdroegen in het oplossen van vele vermissingszaken.   

Lees alles over het Please Peace Plan

Speciaal voor de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen 2013 heeft VERMIST samen met een aantal ontvoerde kinderen die zijn teruggekomen, het Please Peace Plan ontwikkeld. Het voornaamste doel is vermiste kinderen overal ter wereld een mogelijkheid bieden een bericht achter te laten, of hun familie en ons te laten weten waar ze zijn. Meer weten over dit initiatief, het is ook te volgen op twitter, klik hier